beats by dre cheap

Veliki zenski Orgazam ! Napomena:Tekst je Seksualnog Karaktera ..Tako da ako se osjecate nelagodno ili niste stariji od 18 godina,preporucujem da ga ne citate...Ili prihvatite osobnu odgovornost. Hvala !

Vrlo cesto na filmovima gledamo i u knjigama citamo o ljudima koji dostizu seksualne vrhunce te povezuju taj dozivljaj sa slikama erupcija vulkana i lomljenja valova. Mora da su takve slike vrlo zbunjujuce za ljude koji nikada nisu dozivjeli orgazam, a mozda jos vise za one koji ga dozivljavaju.

Moramo ipak priznati da kada bi se Zemlja uistinu pomicala za dostizanja vrhunca i kada bi sam vrhunac nalikovao na voznju brzacima u krhkom kanuu, tada bi ga najvjerojatnije izbjegavali. Pa, sto je onda orgazam s velikim slovom "O"?

Najbolje je poceti s opisom onoga sto se tokom orgazma desava sa tijelom. Malo ko bi se iznenadio spoznajom da se pri orgazmu napinju misici, a povisuje se krvni pritisak i ubrzava rad srca. Medjutim, postoje i manje poznate promjene. Klitoris se uzdize i skracuje, usmine luce i mijenjaju boju, grudi i vagina se sire, maternica dobiva dvaput na velicini, a neke zene osjecaju i "seksualni mlaz" poput usijanog osipa.

Nadalje, na vrhuncu orgazma, zene dozivljavaju serije grcenja genitalnih misica, koja se obicno zbivaju 3 do 15 puta unutar vremenskog intervala od 0,8 do 1 sekunde. A, kada napokon stignu do orgazma, zene su mnogo sretnije od muskaraca.Do vaginalnih orgazama moze se stici nadrazivanjem G-tacke, a ishod mu je zenska ejakulacija. Ne biste vjerovali, ali najveci zabiljezeni broj orgazama koje je dozivjela zena unutar jednoga sata je 134!, dok je taj najveci broj u muskaraca tek 16.

Medjutim, postoji i druga strana orgazma. "Le petite mort" (mala smrt) je rijetka reakcija na orgazam pri kojoj se odmah nakon njegova dostizanja osoba onesvijesti. Nije to nista strasno ozbiljno, ali poneki nepripremljeni "veliki" ljubavnici mogu dozivjeti sok!

Ali, opet, dobrom dijelu zenske populacije za dostizanje orgazma nisu ni potrebni muskarci. Istrazivanje "Kinsey Institute for Seks" pokazalo je da u prosjeku zenama treba manje od 4 minute za postizanje orgazma masturbacijom, dok se to prosjecno vrijeme produljuje za 5 puta kada u postizanju orgazma pripomazu muskarci.

Orgazmi su uzitak koji se stice vremenom. Ne samo da sposobnost zena za postizanje orgazma raste s godinama, vec ce zene u 30-im puno vjerojatnije postizati visestruke orgazme, nego sto ih postizu djevojke.

Medjutim, ne mozete li cekati na te zlatne godine kako bi povisili svoju kvotu orgazma evo i nekoliko savjeta:

1. Povecajte razinu svoga seksualnog uzbudjenja stimuliranjem svih osjetila - mastanjem, gledanjem erotskih filmova ili citanjem "vrućih" sadržaja.
2. Kad se osjecate malo objesnije, povedite se sami, ili uz pomoc svoga ljubavnika, do ruba orgazma, ali se zaustavite prije vrhunca. Ponavljajte postupak 3 puta prije nego sto podjete do samog kraja.
3. Nakon orgazma nastavite s nadrazivanjem, ponovno upotrijebite mastu, pogledajte video ili procitajte erotski roman - pricekajte naredni orgazam.

Istrazivaci sa Rutgers University u New Jerseyju otkrili su da desetina zena u dobi od 32 do 67 godina moze postići orgazam samo seksualnim mastanjem. Jedan posto zenske populacije moze dostici orgazam samo nadrazivanjem grudi. Postoji mnogo vise od klasicnog "oci u oci" od 2 minute, kod svake zene jedinstveno. Pa, otkrivajte...

world4you
http://world4you.blogger.ba
11/05/2008 01:04