beats by dre cheap

Ako Mozes !

Ne postoji vece uzivanje niti veca nagrada nego sto je uljepsati zivot nekome svojim iskrenim prijateljstvom.. Duboko dole u dnu srca svako ljudsko bice krije ambiciju za iskrenim prijateljstvom.. Niko ne moze da ode u proslost i povrati izgubljeno prijateljstvo..ali svako moze od ovog trenutka da da zapocne novo.. Pazljivo slusaj ljude sa usima,ocima i srcem ili cete tvoj jezik napraviti gluhim ili te tvoje oci napraviti slijepim ili ti srce prazno ostati... Dugacak zdrav i nasmijan zivot je prouzrkovan prijateljstvom koje ste poklonili drugima...

Ako mozes da sacuvas prisebnu glavu kada svi oko tebe gube svoju...i okrivljuju te za to..

Ako mozes da vjerujes sebi kada svi oko tebe sumnjaju i sam pridodajes njihovim sumnjama.. Ako mozes da cekas a da ti ne dosadi cekanje ili ako si prevaren a da sam ne varas.

 Ako si omrznut da sam ne mrzis a da pritom ne izgledas predobar ili premudar, Ako mozes da sanjaris a da snovi ne ovladaju s tobom. Ako mozes da mastas a da ti masta ne bude cilj.

 Ako mozes da se suocis sa uspjehom i neuspjehom i smatras te dvije varke kao da su potpuno iste, Ako mozes da posmatras propast onoga cemu si posvetio sav zivot... i da dotrajali zivot opet ponovo stvaras.

Ako mozes da prislis svoje srce nerve i tetive da te sluze dugo i ako si ih nemilice trosio i da izdrzis kad nicega vise nema u tebi osim volje..koja ti dolikuje... Ako mozes da razgovaras sa nizima od sebe i ne istaknes svoju superiornost ili da u drustvu visima od sebe sacuvas svoje dostojanstvo.

Ako prijatelj i neprijatelj ne mogu da uvrijede, Ako te svi cijene ali ne i previse, Ako mozes da ispunis jedan nezaboravan minut sadrzajem koji traje 60 sekundi tvoja je zemlja i sve sto je na njoj i iznad svega bices covijek prijatleju moj...

world4you
http://world4you.blogger.ba
07/05/2008 02:24